RGN Skintrail 17/3

Äntligen har stormen kommit till Gränsen. Jag drog ut för att se hur mycket jag kunde trycka på nu när det till och med är varmare än minus 10. Det visade sig att trots ett riktigt bökigt spår och en del långsam drivsnö, var jag uppe på 33 minuter. Klart godkänt vilken dag som helst. Tänkte kanske köra ett varv till, eller upp från botten av Nordalsliften kanske. Återigen stoppad av trasiga prylar. Denna gången skulle jag rycka hudarna, men tappade balansen lite och ställde ner foten igen. Då var jag inte riktigt uppmärksam på att huden hade vikt sig under skidan och var nu vinkelrät mot stålkanten. Jag drog och stughuden skars av. Det var det.

Kunde gasa på helt okej nedför i flatljuset med lättskidorna också. Ganska kul faktiskt. Men mest nöjd med att vara helt återställt typ 10 minuter senare, när jag tog mina tyngsta lagg och gick ut och körde igen.