Pulse 8/3

Tredje turen med lätta grejor! Randospåret i Gränsen Efter att ha tryckt pjäxorna en del i tåboxen, och värmt innerskorna igen sitter de mycket bättre. Det är fortfarande svårt att få dom att sitta tight runt vaderna dock. Mer om det senare.

Fortfarande kallt, fortfarande på gränsen till förkylning hela tiden. Jag hade fått tips om att pröva att gå med pulsbandet, och att hålla mig under en viss puls. Jag drog på pulsbandet, men det visade sig att min klocka inte visade pulsen i skitouring-programmet. Men jag kunde gå ganska lugnt ändå, och jag är faktiskt supernöjd.

Ingen supertid eller liknande, men tog mig upp utan att förstöra min kropp. Jag hade dragit ner kanterna ordentligt de främsta 20 cm på skidorna, och det gjorde åkningen mycket lättare. Innan högg de och var väldigt oroliga. Nu var de lättare att kontrollera.