City run 28/8 - 12km

Today I went on longer run. Longer for me at least. 12 km of mainly asphalt, some gravel, and lots of city sightings. There was a bridge I wanted to go over, so I ran to that, and the there was another bridge I felt like crossing, so I ran to that. Painful, but always nice to do stuff. Maybe it'll be nicer and faster next time. Listened to podcasts on the run, first time for me. I usually don't even listened to music when I'm running, because my headphones always pop out, and I have nowhere to put my phone. Now though, the headphones didn't pop out even once! It was kind of tiring to hold the phone in my hand all the time though.

Sprang en lite längre tur idag. Lång för mig i alla fall. 12 km av mest asfalt, lite grus och massor med stadsvyer. Det finns en bro som jag ville springa över, så jag sprang till den, och jag hade hittat en annan bro jag också ville korsa, så jag sprang till den. Mycket smärta, men det är alltid skämt att röra på sig. Förhoppningsvis är det skönare och snabbare nästa gång. Lyssnade på podcasts när jag sprang, vilket var första gången för mig. Brukar inte ens lyssna på musik när jag springer, eftersom hörlurar alltid hoppar ur, och jag inte har någonstans att lägga min telefon. Nu hoppade de inte ut en enda gång! Det var dock rätt så tröttsamt att springa och hålla telefonen i hände hela tiden dock.