Jag heter Gustav. Kul att du är här!

Jag är skidåkare. Jag åker så mycket skidor jag bara kan. Det är mitt liv. Jag tävlade i alpint när jag var mindre, men nu är det friåkning, brantåkning och turande som gäller. Jag jobbar även i branschen. 

Jag skriver grejor också. Jag har skrivit massor med ord i mitt liv, och folk har vid olika tillfällen sagt att jag borde liksom hålla på med det. Som någon slags karriär, eller sysselsättning i alla fall. Jag skriver resereportage, recensioner/tester, olika typer av artiklar och krönikor/kåserier. Krönikor är nog det jag är bäst på, enligt mig själv i alla fall. Jag skriver på både engelska och svenska, men eftersom som svenska är mitt modersmål, så är jag självklart bättre på det.

Har du en idé åt mig? Eller något jag ska testa och recensera? Ett uppdrag? Eller vill du höra vad jag har för idéer? Maila mig!

I'm Gustav. Nice to meet you!

I'm a skier. I ski as much as I can. I used to race when I was a kid, now it's freeride skiing, steep skiing, and touring. I also work in the ski industry. 

I also write things. I've written many words in my life, and people have told me I should do it professionally. So here I am. I can help you with all your writing needs. I do in depth travel-pieces, reviews, articles, and reflective texts. Reflective stuff is what I do best. I write in both English and Swedish, but Swedish is mother tongue, so that's what I do best.

Do you have an idea for me? Gear for me to test and review? An assignment? Or just want to ask me about my ideas?  Send an email!

Gustav Corin

gustavcorin2@gmail.com

+46730836350